Voordelige verzending Snel geleverd Klanten geven ons een 8.7 085 303 48 52

Adapter voor MacBook Air (magsafe 2, 45 watt)

Geschikt voor: MacBook Air juli 2012 - heden

Niet op voorraad

€ 24,95
Laad in no-time uw MacBook Air op met deze 45W MagSafe 2 adapter. Deze MacBook Air adapter heeft een vermogen van 45 watt en is geschikt voor zowel de 11” als 13” MacBook Air met bouwjaar vanaf mid 2012. Vanaf 2012 hebben deze MacBook Air’s namelijk de zogeheten MagSafe 2 aansluiting.

Iets mis met de MacBook Air adapter? Al onze adapters zijn van ons eigen Nederlandse merk en hierdoor veilig in gebruik. U krijgt bovendien 1 jaar volledige garantie. In de doos vindt u de 45 watt adapter met duckhead en 170 cm oplaadkabel. Voor 23.59u besteld, morgen in huis.

Optioneel meebestellen

DY huismerk

Voor 16:00u besteld
morgen bezorgd

Achteraf betalen
Eerst zien, dan betalen via Klarna

Verkeerde levering of defect?
Wij helpen u direct, zonder gedoe

Makkelijk retourneren
Toch niet naar wens? Geen probleem

Omschrijving

Extra informatie

Merk DY huismerk
Geschikt voor model MacBook Air juli 2012 - heden
Wattage Adapter 45 watt
Voltage Adapter (V) 14.5V
Ampere Adapter (A) 3.1A
Connector Adapter Magsafe 2
Lengte kabel 170 cm
Apple Product Nummer A1436
Geschikt voor Apple modelnummer A1465, A1466

Bekijk alle specifcaties

De MagSafe 2 adapter/ oplader met 45W vermogen is geschikt voor alle Apple MacBook Air's geproduceerd van mid 2012. Is uw Apple MacBook Air dus uit mid 2012 of nieuwer? Dan is deze 45w MagSafe 2 adapter geschikt voor uw Apple MacBook Air. Het typenummer van deze MagSafe 2 Macbook Air oplader is A1436. Dit nummer vindt u terug op de zijkant van uw oude adapter.

Is dit de juiste adapter voor mijn MacBook Air?

Voor een goede werking met uw Apple MacBook Air is het natuurlijk van belang dat u de juiste adapter aansluit. Doe daarom de volgende checks om er zeker van te zijn dat deze MagSafe 2 adapter compatible is met uw MacBook Air.

Tip: klik linksboven in uw scherm op het apple icoontje icoontje. Ga naar Over deze Mac.

Controle 1: Heeft u Apple MacBook Air met een 11 inch of 13 inch beeldscherm?
Controle 2: Is uw Apple MacBook Air uit mid 2012 of nieuwer?
Controle 3: Staat er op de onderzijde van uw Apple MacBook Air ook een van volgende A-nummers? A1465 of A1466?
Controle 4: Staat er op uw oude adapter de volgende informatie?

 • MagSafe 2
 • 45W
 • 3.1A
 • 14.85V (of 14.8V)
 • A1436

Modellen

 • MacBook Air A1465 (11-inch, begin 2015)
 • MacBook Air A1466 (13-inch, begin 2015)
 • MacBook Air A1465 (11-inch, begin 2014)
 • MacBook Air A1466 (13-inch, begin 2014)
 • MacBook Air A1465 (11-inch, medio 2013)
 • MacBook Air A1466 (13-inch, medio 2013)
 • MacBook Air A1465 (11-inch, medio 2012)
 • MacBook Air A1466 (13-inch, medio 2012) 

Wanneer is mijn adapter aan vervanging toe?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een kapotte MacBook Air adapter/ oplader. Hieronder lichten wij de voornaamste oorzaken even toe. Tevens geven wij direct tips voor het vergroten van de levensduur.

Macbook Air adapter wordt erg heet/ warm

Wordt 45W MagSafe adapter erg warm of heet tijdens het opladen? Op zich mag uw oplader best warm worden. Zeker wanneer uw MacBook Air accu erg leeg is en u deze van praktisch 0% weer gaat opladen. Uw MacBook Air oplader heeft het dan extra zwaar. Deze warmte moet wel weer afnemen zodra uw MacBook Air accu weer vol is. Als uw oplader constant warm blijft of zelfs heet wordt dan duidt dit vaak op een versleten MacBook accu. In dit geval moet de MacBook Air adapter /oplader uw MacBook Air continu van stroom voorzien en kan deze niet terugvallen op uw MacBook accu. Omdat uw MacBook Air adapter er niet voor gemaakt is om constant op 100% vermogen uw MacBook Air door te laden zal uw adapter/ oplader uiteindelijk kapot gaan. Het is dus verstandig om bij een constant warm of hete oplader spoedig uw MacBook Air accu te vervangen.

MacBook Air adapter doet het soms wel en soms niet

Dit is een van de meest voorkomende symptomen. Uw MacBook Air laadt soms wel en soms niet op. Het lampje op uw oplader gaat dan soms aan en weer uit. Of u merkt bijvoorbeeld dat de helderheid van het beeldscherm steeds wisselt. Waarschijnlijk heeft u een work-around gevonden door de kabel van de oplader in een bepaalde positie te leggen. Hierdoor werkt de oplader gewoon weer even. Dit is slechts een tijdelijke oplossing voor het probleem. In dit geval heeft u te maken met een interne kabelbreuk. Aan de buitenkant van de bekabeling ziet u waarschijnlijk niet zoveel maar binnenin de adapter zit een breuk. Omdat dit niet gerepareerd kan worden, dient u de 45W MagSafe oplader in zijn geheel te vervangen.

Gebruik en onderhoud tips MacBook Air adapter

Gaat uw MacBook Air adapter/ oplader vaak of erg snel kapot? Dat kan komen door de slechte kwaliteit van een oplader. Met name third-party/ after-market opladers (vaak erg laag geprijsd) hebben hier last van. Uiteraard kan het ook komen door verkeerd gebruik van de MacBook Air oplader. Rol bijvoorbeeld de kabels van de MacBook Air oplader niet om het blok heen. Maar maak grote lussen wanneer u de oplader van uw MacBook Air opbergt. Dit voorkomt interne kabelbreuken. 

Garantie MacBook Air adapter

MacBook-Adapter.nl is sinds 2012 een begrip op de markt van de MacBook opladers en batterijen. Wij danken onze goede reputatie niet alleen aan de kwaliteit van onze producten maar ook door ons no-nonsense retour beleid. In het meest ongunstige geval dat er binnen de garantietermijn van 12 maanden toch iets mis is met uw MacBook oplader, dan zullen wij deze kosteloos voor u vervangen.

Vragen over de MacBook Air adapter/ oplader?

Weet u niet zeker of deze 45w MacBook Air adapter de juiste oplader voor uw Apple MacBook Air is? Vraag het gerust even na of kijk op de pagina welke MacBook heb ik? om uw serienummer vast te stellen.

FAQ