Voordelige verzending Snel geleverd Klanten geven ons een 8.7 085 303 48 52

Mayerinc Premium Power Supplies

Voordelen

 

 
Hoogste capaciteit
Urenlang zorgeloos & draadloos werken.

 

 
Japanse A-grade cellen
Werkelijk meetbaar vermogen >1000 laadcycles.

 

 
Eenvoudig vervangen
Gratis schroevendraaiers.

Langer van uw draadloze MacBook genieten

Onderzoek MacBook accu lifecycle test vergelijk

Een accu is maar een accu? Dat is niet helemaal waar. Er bestaat een groot verschil in kwaliteit tussen verschillen merken en merkloze MacBook accu’s. Verschillen uiten zich in levensduur en gebruiksduur. Mayerinc heeft verschillende aanbieders van accu's vergeleken op basis van gebruiksduur en levensduur. 

Lees volledige lifecycle onderzoek .

Keurmerken

Mayerinc accu’s zijn milieuvriendelijk en voldoen bovendien aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Mayerinc accu’s zijn RoHs gecertificeerd. RoHs houdt in dat geproduceerde accu’s vrij van lood, kwik cadmium, Chroom VI, PBB’s en PBDE zijn. 

Lees meer over onze keurmerken .
Onderzoek MacBook accu lifecycle test vergelijk

Kernwaarden

Perfect-fit garantie

Mayerinc accu’s hebben een perfecte pasvorm en compatibiliteit met uw Apple MacBook. Onze R&D afdeling heeft de verschillende typen MacBook accu’s doorontwikkeld voor een perfecte werking.

Keurmerken

Mayerinc accu’s zijn milieuvriendelijk en voldoen bovendien aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Mayerinc accu’s zijn RoHs gecertificeerd. RoHs houdt in dat geproduceerde accu’s vrij zijn van lood, kwik cadmium, Chroom VI, PBB’s en PBDE zijn.

Productie op verantwoorde en ethische wijze

Wij geloven niet in een lage verkoopprijs dankzij concessies ten aanzien van kwaliteit. Wij geloven in kwaliteit tegen een eerlijke en redelijke prijs. Jarenlange research en development heeft ons de gevaren van inferieure Li-on laptop accu componenten doen begrijpen. Naast een ethische, maatschappelijk en milieutechnische verantwoordelijkheid speelt de productveiligheid van een accu voor Mayerinc een grote rol. Om deze reden heeft Mayerinc zich hard gemaakt voor de RoHs certificering. Een van de peilers binnen deze certificering zijn het gebruik van brandvertragende materialen.

Recycling programma

Met respect voor milieu en maatschappij streeft Mayerinc naar een betere wereld waarin natuurlijke hulpbronnen duurzaam worden gebruikt. Mayerinc tracht haar verantwoordelijkheid te dragen door het uitdragen en communiceren van een recycling programma. Mayerinc informeert klanten over de wijze waarop gebruikte accu’s gerecycled kunnen worden. In de verpakking van elke Mayerinc accu zijn recycle instructies bijgevoegd. Recycle opties en inleverpunten van oude gebruikte acties zijn tevens hier te vinden.

Doorontwikkeling

Mayerinc betrekt klanten bij de doorontwikkeling van haar producten. Met een gezamenlijk doel voor het creëren van een hoogwaardig accu voor de Apple MacBook worden alle klantervaringen direct gebruikt als input voor de doorontwikkeling. Zijn er storingen ten aanzien van bepaalde MacBook modellen? Vindt dit plaats bij gebruik van bepaalde chips, in bepaalde situaties? Wat waren de condities ten tijde van de storingen? Dergelijke onderzoeksvragen resulteren in een beter eindproduct.