Voordelige verzending Snel geleverd Klanten geven ons een 8.7 085 303 48 52

FAQ Onderwerpen

 Retourneren, hoe werkt het?

Bent u niet helemaal tevreden met uw bestelling? Jammer, maar dat kan gebeuren! Lees hieronder hoe u uw bestelling kunt retourneren.

Check eerst of uw bestelling in aanmerking komt voor retourneren:
- Retourneren kan binnen 14 dagen
- De artikelen dienen ongebruikt te zijn en als nieuw in originele verpakking te worden geretourneerd.
- Reeds gemonteerde en gebruikte accu's kunnen niet geretourneerd worden.
- Let op! Heb je een item beschadigd ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.
- Let op! Stuur nooit zonder vooraankondiging een retour naar ons toe. U ontvangt van ons speciale retourinstructies.

Bestelling retourneren wegens defect

Heeft u MacBook oplader of MacBook batterij bij ons besteld en is deze binnen de garantietermijn (1 jaar) defect gegaan? Lees dan hieronder wat u het beste kunt doen.

Stap 1: Stuur ons een email (info@macbook-adapter.nl) met hierin de volgende informatie:

 • - Het emailadres waarmee u de bestelling heeft geplaatst.
 • - Ordernummer van uw bestelling
 • - Datum van de bestelling
 • - Productnaam van het product met het defect
 • - Toelichting van het defect

Stap 2: Wij sturen u binnen 1 dag een reactie. Onze klantenservice zal met u meedenken om het probleem/ defect met uw batterij of oplader op afstand op te lossen. Als dit niet werkt, zullen we het artikel voor u omruilen.

Lees ook: Troubleshooter voor het oplossen van veel voorkomende problemen.

Bestelling annuleren

Heeft u een bestelling geplaatst maar wenst u toch af te zien van uw aankoop? U kunt uw bestelling dan herroepen (zie hieronder de toelichting over het herroepingsrecht).

Stuur ons een email (info@macbook-adapter.nl) met daarin de volgende informatie:

 • - Het emailadres waarmee u de bestelling heeft geplaatst.
 • - Ordernummer van uw bestelling
 • - Datum van de bestelling
 • - Productnaam
 • - Reden van de annuleringBestelling omruilen (verkeerd besteld)

Heeft u een bestelling geplaatst voor een MacBook oplader of MacBook accu maar heeft u per abuis het verkeerde artikel besteld? U kunt uw bestelling dan herroepen (zie hieronder de toelichting over het herroepingsrecht).

Stap 1: Stuur ons een email (info@macbook-adapter.nl) met hierin de volgende informatie:

 • - Het emailadres waarmee u de bestelling heeft geplaatst.
 • - Ordernummer van uw bestelling
 • - Datum van de bestelling
 • - Productnaam
 • - Uw bankrekeningnummer voor het terugstorten van het aankoopbedrag


Stap 2
: wij sturen u de retourinstructies per email toe. Na ontvangst van uw retour zullen we het aankoopbedrag aan u crediteren.

Stap 3: U kunt ondertussen direct een nieuwe bestelling (met de juiste artikelen) plaatsen en betalen in onze webshop. Zodoende hoeft u niet te wachten voor wij uw retour hebben ontvangen en aan u hebben gecrediteerd. Levering van het juiste artikel vindt dan de volgende dag plaats (zie ook: wanneer ontvang ik mijn bestelling?).

Wij zullen u vragen het ontvangen artikel aan ons te retourneren. Na ontvangst zullen we het aankoopbedrag aan u crediteren. 

Retourneren van een product: herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een schriftelijke verklaring (liefst per e-mail: info@macbook-adapter.nl) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Vermeld in de e-mail het ordernummer en om welke producten het gaat. In de regel krijgt u dezelfde dag nog een mail met instructies gestuurd over hoe de zending het beste kan worden geretourneerd.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan, inclusief eventuele verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering), onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u hebt aangetoond dat u de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Voor de producten ligt dat bedrag meestal tussen de €4,- en €7,-. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.