Voordelige verzending Snel geleverd Klanten geven ons een 8.7 085 303 48 52

Wie zijn we?

Alles over ons

Is uw MacBook adapter-opladeraccu of autolader kapot gegaan? Geen nood, op MacBook-Adapter.nl kunt u snel en goedkoop uw MacBook adapter-oplader, MacBook accu-batterij of MacBook autolader-carcharger bestellen. Op werkdagen voor 16:00u besteld is morgen in huis!

MacBook-Adapter.nl heeft alle MacBook adapter-opladers, accu-batterijen en autoladers ruim op voorraad voor de Apple MacBook (Pro) en de Apple MacBook Air.
Wij houden van transparantie: alle producten hebben vaste lage prijzen (al vanaf € 34,95 p/s) en voorzien van 1 jaar garantie.

Heeft u vragen over onze producten?

MacBook-Adapter.nl
Kieler Bocht 69 1
9723 JA Groningen
support@shoppio.nl
Telefoon: 085 303 48 52

Klanten over ons

Kwaliteit van onze onderdelen

MacBook-Adapter.nl is dealer van het merk Mayerinc. Mayerinc produceert hoge kwaliteits onderdelen voor de Apple MacBook Pro en Apple MacBook Air. MacBook-Adapter.nl is omwille van de kwaliteit een samenwerking aangegaan met Mayerinc omwille van de hoge kwaliteit. MacBook-Adapter.nl is geen prijsvechter maar gelooft in een lange termijn relatie met haar klanten. Door uitsluitend de hoogste kwaliteit MacBook accu's en MacBook opladers te leveren is het MacBook-Adapter.nl gelukt veel vaste klanten aan zich te binden.

Voordelen van een Mayerinc onderdeel
Mayerinc accu voor de Apple MacBook Pro en Air

U wilt alleen het allerbest voor uw Apple MacBook. Wij willen alleen het allerbeste leveren. Om deze reden zijn al onze producten van het merk Mayerinc. Mayerinc is ttonagevend producent van onderdelen voor de Apple MacBook Pro en Air. Een Mayerinc onderdeel is van zeer hoge kwaliteit en gaat langer mee dan menig ander merk.

Een accu is maar een accu? Dat is niet helemaal waar. Er bestaat een groot verschil in kwaliteit tussen verschillen merken en merkloze MacBook accu’s. Verschillen uiten zich in levensduur en gebruiksduur. Mayerinc heeft zich volledig gespecialisseerd in de productie van accu's en opladers voor de Apple MacBooks. Deze focus uit zich in de volgende voordelen ten opzichte van andere aanbieders.

Hoogste capaciteit
Urenlang zorgeloos & draadloos werken.

Japanse A-grade cellen
Werkelijk meetbaar vermogen >1000 laadcycles.

Perfect-Fit garantie
Volledig compatible met uw Apple MacBook

Eenvoudig vervangen
Gratis schroevendraaiers.

Lees meer over de kwaliteit van onze Mayerinc producten.
Of bezoek de Mayerinc website voor meer achtergrond informatie.

Onze andere webshops

Acer-Accu-Shop.nl

Van Deyssel BV heeft naast MacBook-Adapter.nl ook de webshop Acer-accu-shop.nl. Op Acer-accu-shop.nl kunt u goedkope Acer adapter-opladers en Acer accu-batterijen bestellen. Zo levert Acer-accu-shop.nl ook Acer accu-batterijen voor de Acer Aspire en de Acer Travelmate, maar uiteraard kunt u op Acer-accu-shop.nl producten bestellen voor alle Acer type laptops.
 
MacBook-Accu.nl

Voor goedkope MacBook accu's kunt u naast MacBook-Adapter.nl ook terecht op onze aparte MacBook-Accu.nl website. MacBook-Accu.nl bevat hetzelfde assortiment als MacBook-Adapter.nl en is momenteel in opbouw. MacBook-Accu.nl zal zich met name richten op klanten die informatie willen over de werking van MacBook accu's. Door uitgebreide FAQ pagina's en HOW-TO's voor het vervangen van MacBook accu's is er tevens de mogelijkheid om hier accu's te bestellen voor elk type MacBook Pro en MacBook Air. Bezoek MacBook-Accu.nl.
 
Asus-Accu-Adapter.nl

Asus laptop onderdelen bestellen? Bij Asus-Accu-Adapter.nl kunt u terecht voor Asus accu-batterijenAsus adapter-opladersAsus Toetsenborden-KeyboardsAsus Autolader-carchargers maar ook Asus laptop beeldschermen. Op alle Asus laptop onderdelen zit standaard 1 jaar garantie. Levering van uw Asus accu of Asus adapter geschiedt binnen 1 dag. Tevens kunt u bij ons terecht voor alle vragen over Asus laptops. Wij hebben uitgebreide handleidingen uitgewerkt voor het vervangen van Asus Toetsenborden, maar u kunt bij ons ook informatie terugvinden over de werking het gebruik en onderhoud van een Asus accu of Asus adapter-oplader.

Samsung-Accu-Adapter.nl


Samsung accu/ batterij of Samsung laptop Adapter voor uw Samsung bestellen? Samsung-Accu-Adapter.nl levert voor iedere Samsung het juiste laptop onderdeel!

Lenovo-Accu-Oplader.nl


Batterij van uw Lenovo snel leeg? Of laadt uw Lenovo laptop niet meer op? Bestel snel en goedkoop een nieuwe Lenovo accu of Lenovo Oplader op Lenovo-Accu-Oplader.nl!

Toshiba-Accu-Adapter.nl


Goedkope Toshiba adapters en batterijen koopt u op Toshiba-Accu-Adapter.nl. Voor elke Toshiba laptop hebben wij het juiste onderdeel!

Sony-Accu-Adapter.nl


Goedkope Sony adapters en Sony Vaio batterijen koopt u op Sony-Accu-Adapter.nl. Voor elke Sony Vaio laptop hebben wij het juiste onderdeel!

Compaq-Accu-Adapter.nl


Compaq-Accu-Adapter.nl is de Compaq onderdelen specialist van Nederland. Voor elke Compaq laptop kunt u bij ons terecht voor een nieuwe Compaq Accu, oplader, autolader, toetsenbord of beeldscherm!